Logo
 • februar 17, 2017

Kurs 20. – 21. april for sensorer og for vurdering som en del av undervisningen på ulike nivå i videregående skole og på høgskoler/universiteter. Demovisninger fra bachelor, kkk-BLU og drama i vgs-MDD. Kurset tar tak i utfordringer for sensorer – og gir rom for å problematisere og diskutere rundt vurdering og tilbakemeldinger til elevene/studentene.

 

Hva slags vurderingskriterier? Det vil bli presentert vurderingsskjemaer fra flere høgskoler og videregående skoler. En av utfordringene for sensorer er å gi tilbakemeldinger på en god og forståelig måte om hva som er forbedringspotensialet i teateruttrykket for elev-/studentgruppa. Dette resulterer ofte i at eksamensgruppene blir misfornøyde, og læringsutbyttet av den praktiske gruppeeksamenen blir lite.

Utfordringene går på tvers av ulike nivåer – det blir demovisninger fra videregående skole, bachelor og barnehagelærerutdanning (BLU).

Kursholderne er erfarne og varmt anbefalte sensorer, som Lene Helland Rønningen (NTNU) og Silje Birgitte Folkedal (HVL og Fana folkehøgskule). Mer info om kursholderne i programmet.

 

PROGRAMMET finner du her

Sted: HiOA, Oslo

Dato: 20.- 21. april 2017

Pris:

2 dager kr 1900,-/ 1 dag kr 1000,- inkludert lunsj.

Middag på Tekehtopa kr 250,- for dagens kjøtt/fisk + kaffe.

Teaterbillett EDDA, regi Robert Wilson. Det Norske teatret. Kr 250,- med scenekort. For å bli med på gruppebestillingen av teaterbilletter – bestill innen 24. mars.

 

PÅMELDING

Vi ber om tidlig påmelding for videre planlegging av gruppearbeid på kurset ut i fra hvor mange som kommer og fra hvilke utdanninger/nivåer.

 

  Påmelding sensorskoleringskurs 2017

  Hvilke dager? *
  TorsdagFredag

  Middag Tekehtopa 20.4, velg også kjøtt/fisk

  Ukas kjøttUkas fisk

  Teaterbillett EDDA 20.4