Personvernerklæring for Drama- og teaterpedagogene

Personvernerklæringen handler om hvordan Drama- og teaterpedagogene samler inn og behandler personopplysninger. Personopplysningsloven gjelder for behandling av personopplysninger i Norge. Drama- og teaterpedagogene behandler personopplysninger i henhold til de til enhver tid gjeldende lover og regler.

Eksempler på personopplysninger om deg som blir registrert hos Drama- og teaterpedagogene via nettsiden ved innmelding og påmelding på kurs/arrangementer er: navn, telefon, adresse, mailadresse, arbeidsplass og fakturainformasjon.

Opplysningene Drama- og teaterpedagogene mottar om deg vil brukes for å sende medlemsmail, utsending av DRAMA – Nordisk dramapedagogisk tidsskrift og scenekort, og fakturering av kontingent/scenekortavgift/kursavgift.
Kurspåmelding: Kun navn og arbeidsplass vil bli publisert på deltakerlister.
Scenekort: Liste over medlemmer med scenekort sendes årlig til Norsk teater- og orkesterforening (NTO) som utsteder og sender ut digitale scenekort.
Utsendelse av tidsskriftet DRAMA: I forkant av hver utsendelse av DRAMA eksporteres adresselister som sendes til Universitetsforlaget. Forlaget står for utsendelsen av tidsskriftene.

Spørsmål sendes til daglig leder på mail: kari.strand@dramaogteater.no
Informasjon om personvern finner du også på datatilsynet.no.