Personvernerklæring for Drama- og teaterpedagogene

Personvernerklæringen handler om hvordan Drama- og teaterpedagogene samler inn og behandler personopplysninger. Personopplysningsloven gjelder for behandling av personopplysninger i Norge. Drama- og teaterpedagogene behandler personopplysninger i henhold til de til enhver tid gjeldende lover og regler.

Eksempler på personopplysninger om deg som blir registrert hos Drama- og teaterpedagogene via nettsiden ved innmelding og påmelding på kurs/arrangementer er: navn, telefon, adresse, mailadresse, arbeidsplass og fakturainformasjon.

Opplysningene Drama- og teaterpedagogene mottar om deg vil brukes for å sende medlemsmail, utsending av DRAMA – Nordisk dramapedagogisk tidsskrift og scenekort, og fakturering av kontingent/scenekortavgift/kursavgift.
Kurspåmelding: Kun navn og arbeidsplass vil bli publisert på deltakerlister.
Scenekort: Liste over medlemmer med scenekort sendes årlig til Norsk teater- og orkesterforening (NTO) som utsteder og sender ut digitale scenekort.
Utsendelse av tidsskriftet DRAMA: I forkant av hver utsendelse av DRAMA eksporteres adresselister som sendes til Universitetsforlaget. Forlaget står for utsendelsen av tidsskriftene.

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår www.dramaogteater.no. Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker en nettside. Filene blir slettet automatisk etter en måned. Vi bruker informasjonskapsler i henhold til Google Analytics for å føre statistikk om brukeraktivtet på nettsiden vår. Ved å registrere hva du leser og klikker på kan vi forbedre brukeropplevelsen og innholdet på hjemmesiden vår. Disse opplysningene brukes kun til internt bruk og utleveres ikke til tredjeparter.

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg for å kontrollere at de er riktige, fullstendige eller relevante.  Du kan når som helst få dem rettet, supplert eller slettet. Dette kan du gjøre ved å kontakte medlemsservice på [email protected]

Dine personopplysninger blir lagret med passordbeskyttelse.

Spørsmål sendes til daglig leder på mail: [email protected]
Informasjon om personvern finner du også på datatilsynet.no.