Bells For Arts Ed
  • mai 22, 2020

Mandag 25. mai arrangerer CEDEUM (Centre for Drama in Education and Art, Serbia) og IDEA (International Drama/Theatre and Education Association) en klokkeaksjon til støtte for kunstfag i skolen, og for å markere The International Arts Education Week 25.-31. mai 2020. 

Støtter du kunstopplæring for mennesker i alle aldre? Mener du at kunstfag er en viktig del av opplæringen? Tror du vi i kunstfagmiljøet kan bli hørt og bidra til å øke støtten til kunstopplæring i skolen? 

Bli med! Få med deg kolleger, venner, elever og ring med klokkene, sammen med kolleger fra hele verden. Ring med klokker fra vinduet, fra terrassen, i parken, i klasserommet eller fra hvor enn du måtte befinne deg. Klokkens størrelse, form og lyd er opp til deg – bruk det du har!

LA KLOKKENE RINGE FOR KUNSTFAGENE 25. MAI KL. 12.00!

Ta gjerne et bilde eller en liten videosnutt og post det på Instagram, Facebook eller Twitter med hashtagene: #BellsForArtsEd #IDEA #ArtsEd #ArtsEdWeek #ArtsUnitesUs #UNESCO

Del det gjerne på Drama- og teaterpedagogenes Facebooksider og send det også gjerne til: [email protected], så de kan lage en samling av alle bidragene.

Aksjonen er et initiativ fra CEDEUM, en medlemsorganisasjon i IDEA. Aksjonen er støttet av Serbian National Commission for UNESCO og er en del av WAAE (World Alliance for Arts Education) sin kampanje i sosiale medier. Aksjonen er inspirert av Ring the bell action for IDEA DAY, initiert av Tintti Karppinen i FIDEA.

Se også her: https://vimeo.com/419631693
Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/700634210671025/