23247203 Seven Theater Students In Dressing Room
 • juni 22, 2020

OBS! 2. oktober ble det besluttet at kurset kun holdes digitalt.

Vi er glade for å kunne tilby kurs i valgfaget Produksjon for scene (tidligere Sal og scene) også denne høsten!

Om kurset
Dette kurset er utviklet for lærere som underviser eller skal undervise i valgfaget Produksjon for scene. Kursets innhold forholder seg til ny læreplan i faget og vil bestå av både praktiske øvelser og teori. Vår kursholder kommer med gode tips og råd for planlegging og gjennomføring av undervisningen i faget, og alle deltagere får et kurshefte med seg hjem som kan komme til god nytte utover skoleåret. I tillegg er dette en fin arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging på tvers av skolene!

Delta på nett
Da vi ikke er helt sikre på hvordan koronasituasjonen vil forholde seg til høsten, åpner vi også for muligheten for å følge kurset på nett. Som deltager på nett får du tilgang til kursheftet, tekst og videomateriale som er linket til kurset, og du får observere og interagere med kursholder under gjennomføringen av kurset på Seilet. For deltagelse på nett er det en egen deltakeravgift.

PRAKTISK INFO
Tidspunkt: Torsdag 15. oktober 10-15 og fredag 16. oktober 10-15

Sted: Seilet – Huset for kunst og kultur i skolen, Fossveien 24 med inngang vis-á-vis Steenstrupsgate 17, Grünerløkka, Oslo

Kursholder: Mathilde Dale Hartviksen

Pris:
På Seilet: 1850,- (inkl. lunsj begge dager)
På nett: 1050,-

Max. antall deltagere på Seilet: 10 – førstemann til mølla!
Vi har foreløpig ingen begrensning på antall deltagere på nett.

 

Påmelding gjøres via skjemaet under. Påmeldingsfrist 25. september.

 

  Kurspåmelding valgfag Produksjon for scene

   

  Om kursholder
  Mathilde Dale Hartviksen er lektor ved dramalinjen på Ski videregående skole hvor hun har vært fast ansatt siden 2007. Hun arbeider både med praktiske og teoretiske sider av teater og dramafaget som innebærer undervisning i skuespillertrening, dramaturgi, regi, sceneproduksjon, teater og dramapedagogikk, fortelling og teaterhistorie. Hun har også undervist i drama i kulturskolen og jobbet som skuespiller og med regi i friteater og eventbransjen. Utdannelsen hennes består blant annet av teaterkommunikasjon, dramaturgi, fortellerkunst og PPU ved HiO (nå OsloMet), en praktisk/teoretisk mastergrad i teater fra Edith Cowan University/WAAPA og etterutdanning i Produksjonsledelse for film og scenekunst ved BI. 


  Vi tar forbehold om tilpasninger/endringer i kurset, dersom det gjøres endringer i retningslinjene fra myndighetene vedrørende arrangementer.