2
  • september 3, 2021

Inspirasjon og faglig påfyll, enten du er en ganske ny lærer i faget eller har hatt det i mange år. Dette er en faglig møteplass for dere, på Zoom 20. oktober. Vi starter med deling av eksempler fra skoler, før vi går over til kursing i hvordan planlegge året og bygge opp dramaøkter. Du vil få massevis av idéer til hvordan legge opp økter med oppvarming, hoveddel og avslutning. Det blir lagt vekt på karakterarbeid og improvisasjon. Alle deltakere får et kurshefte, med detaljerte beskrivelser av øvelser du kan bruke utover i skoleåret. Kurset arrangeres digitalt på Zoom, noe som også gir deg praktisk erfaring med hvordan du kan undervise digitalt på en god måte i faget om det blir nødvendig.

Om kursholder
Mathilde Dale Hartviksen er lektor ved dramalinjen på Ski videregående skole. Hun arbeider både med praktiske og teoretiske sider av drama- og teaterfagene i vgs., som innebærer undervisning i skuespillertrening, dramaturgi, regi, sceneproduksjon, dramapedagogikk, fortelling og teaterhistorie. Hun har også undervist i drama i kulturskolen og jobbet som skuespiller og med regi i friteater og eventbransjen. Mathilde er utdannet i Drama- og teaterkommunikasjon og PPU fra OsloMet, og har en praktisk/teoretisk mastergrad i teater fra Edith Cowan University/WAAPA i Australia. I tillegg har hun etterutdanning i Produksjonsledelse for film og scenekunst ved BI.

Kurset starter med deling av eksempler på prosjekter/produksjoner fra lærere i Produksjon for scene – navn på lærere/skoler kommer.

Når: Onsdag 20. oktober kl 13.15-16.00
Hvor: Digitalt på Zoom, lenke sendes påmeldte
Pris: 500,- kr
Påmelding: https://dramaogteater.hoopla.no/sales/produksjonforscene_2021