Xr:d:DAGBdhdSw-Q:3,j:2042806253152059025,t:24040414
  • april 4, 2024

Fagprat med Cathrine Myhre Solbjør om bruk av improvisasjon for å skape eget materiale, og samskapende prosesser fra idé til forestilling med fokus på tekstskriving.
Hvordan starte med en idé, og at elevene så improviserer og skriver fram en forestilling veiledet av lærer.

Som en del av fagpraten om dette temaet, deler Cathrine erfaringer med Lærerlab.
Lærerlab handler om en ramme for hvordan dele kompetanse, få faglig påfyll, inspirasjon og mulighet til å utforske nye arbeidsmetoder sammen. Gode idéer her til hvordan dere kan ha Lærerlab på kulturskoler, teaterskoler, på teamet på programområdet drama i VGS eller i barne- og ungdomsteatergrupper.

Cathrine Myhre Solbjør har bachelor i skuespill, master i scenetekst og PPU fra KHiO. Hun arbeider som høyskolelektor på KHiO, der hun underviser ved PPU og MA i teater – og som faglig koordinator ved Oslo teaterskole. Cathrine har arbeidet lenge og allsidig med teater; som skuespiller, regissør, dramatiker og pedagog. Hun har i de senere årene jobbet mye med barn og ungdom både innen teater og litteratur. Cathrine har spesielt interessert seg for ungdommens muligheter til medvirkning i scenekunsten.

Velkommen til fagprat på Zoom!

Når: Onsdag 10. april kl 19-20 (det blir ikke gjort opptak)
Hvor: Digitalt på Zoom
Gratis!

Zoom
Lenke til arrangementet: https://us02web.zoom.us/j/83597303704?pwd=TnYzVTRIRXMrMStWN3psUmVNQVFzZz09
Drop-in uten påmelding.
Hvis du ikke har brukt Zoom før, kan det vært lurt å logge deg på 5 min før oppstart.

Hvordan deltar man:
Du deltar digitalt fra datamaskin eller mobil. Det vil bli mulig å stille spørsmål. Velkommen til en uformell presentasjon og fagprat.

Fagpraten inngår i serien Lillelørdag som arrangeres hver onsdag – et samarbeid mellom Drama- og teaterpedagogene, HATS, Frilynt, Vestlandske teatersenter, Spelhandboka, Buskerud Teater og Norsk Revy.
Drama- og teaterpedagogene er hovedarrangør 10.04.24

(Foto: Oslo teaterskole)