Kurs Samfunnsfag
  • mars 21, 2018

Hvordan få ungdommen til å engasjere seg i tema/pensum? Er det mulig å få hele klassen engasjert, eller må vi nøye oss med at noen få tar ordet? Hvordan jobbe med refleksjon og holdninger på en spennende måte?

Dette kurset gir en praktisk innføring i arbeidsmåter som får hele klassen i aktivitet og legger grunnlag for refleksjon og dybdelæring. Kurset bygger på overbevisningen om at varierte læringsformer øker læringsutbyttet. Uansett hvor du befinner deg i din lærerkarriere vil dette kurset være nyttig, inspirerende og gi deg nye, enkle verktøy for bruk i klasserommet. Ingen forkunnskaper trengs, bare mot og lyst til å prøve noe nytt.

Kursdato: Tirsdag 24. april kl 12.15-15.45
Kurssted: Stavanger, UiS – Arne Rettedals hus, dramarom i kjelleren

Kursholder: Gunn Brigitte Danielsen

Kursarrangør: Fylkeslaget Drama- og teaterpedagogene Rogaland
Påmelding: [email protected] (begrenset antall plasser). Kurset er gratis! Støttet av Rogaland fylkeskommune.

Kort om kursholder: Gunn Brigitte er bl.a utdannet lærer og dramapedagog. Hun har tidligere undervist i ungdomsskolen og barneskolen, og som gjesteforeleser ved lærerutdanningen på UiS. Hun er hyppig brukt som foredrags- og kursholder på fagdager, planleggingsdager og fellestid. Gunn Brigitte brenner for «learning by doing» og elevaktive undervisningsformer. Det er viktig at vi som lærere er gode lærere for alle våre elever – noe som krever at vi har en velutstyrt verktøykasse med tanke på læring.