Lillelørdag 8.2.23 521x347
  • januar 26, 2023

Webinar onsdag 8. februar 2023 kl 19-20

Teaterskolen på Fyllingsdalen Teater i Bergen er en av de største teaterskolene i Europa med 500 elever – barn, ungdom og voksne. I teaterundervisningen har de vekt på å finne trygghet i å stå foran folk. Instruktør Iben Pedersen Vestrheim vil snakke om viktigheten av å se individet når man setter opp visninger med yngre barn. Gjennom eksempler vil hun gi innblikk i hvordan undervise med vekt på å bygge trygghet på scenen/visning.

Etter en introduksjon med Iben, blir det en samtale der de som vil kan delta med spørsmål.

Iben er instruktør for barn mellom 6 og 11 år. Hun har 19 års erfaring som skuespiller og gikk selv på teaterskolen på Fyllingsdalen Teater da hun var liten. Iben er utdannet som skuespiller ved The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og The Institute Of Arts Barcelona (IAB), og er nå i gang med MA i kunstfag (drama og anvendt teater) på Høgskolen på Vestlandet (HVL).

Lillelørdag er et interaktivt møtested på Zoom hver onsdag for folk som driver med teater, revy og andre sceniske uttrykk. Arrangementserien er et samarbeid mellom Drama- og teaterpedagogene, HATS, Frilynt, Norsk Revy, Vestlandske teatersenter og Buskerud teater.

Gratis drop-in, ingen forhåndspåmelding.

Digitalt på Zoom her: https://us06web.zoom.us/j/81270753048